Millores al catàleg Aladí.

COMPARTIR CERQUES A LES XARXES SOCIALS.

L’Aladí, el catàleg de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, ha incorporat un nou servei. A partir d’ara, si feu una cerca al catàleg, podeu compartir els resultats obtinguts a través de diverses xarxes socials, així com enviar-ho directament al vostre correu electrònic. D’aquesta manera podreu recomanar amb més facilitat aquells llibres, pel·lícules, música o revistes als amics de la xarxes socials, o guardar les dades dels documents que us han semblat interessants per més endavant enviant les dades al vostre correu electrònic. Només cal fer clic a la pestanya +Compartir i s’obrirà una finestreta amb les diverses opcions de compartició. Hi ha més de 300 serveis i xarxes socials d’arreu del món, entre ells els més populars a casa nostra: Facebook, Twitter, Pinterest, Gmail, Hotmail, Blogger, LinkedIn,  i un llarg etcètera, així com les opcions per imprimir i per enviar per correu electrònic.

share

Aquest servei és compatible amb les últimes versions dels navegadors Internet Explorer, Google Chrome, Safari, Firefox i Opera.

targetoaladi

DE QUINA BIBLIOTECA SÓN ELS LLIBRES QUE HE DE TORNAR?

fons_cerca_basicaUna altra millora feta recentment al Catàleg Aladí és en l’apartat El meu compte, on els usuaris poden consultar els llibres que tenen en préstec i la data de retorn per internet, així com fer altres gestions en línia. Aquesta informació s’ha millorat especificant a quina biblioteca pertany cada document en préstec, per així facilitar la devolució a la biblioteca correcta. Aquesta millora és especialment útil per a usuaris que habitualment tinguin documents de diferents biblioteques. Només cal fer clic a la pestanya ique hi ha al costat del codi de barres del llibre i s’obrirà una finestreta amb el nom de la biblioteca on pertany el llibre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s