La Biblioteca acull l’Espai virtual Art_24

El passat dia 23 de maig, l’Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Vic va presentar el nou Espai Art_24, un nou projecte que pretén impulsar, exhibir i acostar l’art des d’una perspectiva diferent a partir de les eines i possibilitats que ens ofereixen les noves tecnologies.

art24_notL’Espai Art_24 és un espai digital i virtual que exposarà, sense límits horaris, sense fronteres geogràfiques i sense complexos de formats, estils i gèneres, tot tipus d’expressions artístiques gràfiques i visuals. Es podrà visitar des de qualsevol aparell amb accés a internet (ordinador, tablet o telèfon mòbil) i s’han instal·lat 3 punts d’accés a Vic, ubicats a: l’Oficina de Turisme de Vic, la Biblioteca Joan Triadú de Vic i el servei VicJove.

Aquest espai virtual acollirà exposicions tant d’artistes reconeguts com d’artistes novells, de diferents disciplines, estils, formats, suports i materials: dibuix, pintura, il·lustració, fotografia, grafiti, art tèxtil, etc.

espai24

L’Espai Art_24 s’estrena amb la mostra de la pintora vigatana Isa Basset. La seva obra es caracteritza per la vitalitat i el colorisme que s’impregna a cadascuna de les seves pintures i il·lustracions. El tema central de la seva obra és la dona, ja sigui representada de cos sencer, mig torç o només de rostre. Dones retratades de manera planera sense detalls superflus que distreguin l’atenció, o envoltades de detalls pintats amb una senzillesa inusual que descriuen, no només moments quotidians de la vida, sinó fins i tot l’estat d’ànim de la dona retratada.

Basset és pintora i mestra d’Art teràpia a la ciutat de Vic. Nascuda a Viladrau, la seva capacitat creativa l’ha expressat en totes les àrees de la seva vida, però la descoberta de la vessant terapèutica i curativa de la pintura ha marcat els seus treballs de la darrera època. Pinta obra pròpia, imparteix classes al seu taller i com a mestra d’art teràpia dirigeix el projecte Parelles Artístiques. Aquesta exposició ha estat possible gràcies a la col·laboració de Jordi Crusats (que n’ha realitzat la fotografia) i a les aportacions de Carme Torrents.

isabasset

Properes exposicions de l’Espai Art_24

  • CiutatViva (del 26 de setembre del 2013 al 8 de gener del 2014). 

Resultat del treball del taller fotodocumental “CiutatViva” que s’impartirà a la Farinera el proper mes de setembre. El taller impartit pels fotògrafs Sergi Càmara i Ester Molera analitzarà com transforma la ciutat un festival com el Mercat de Música Viva de Vic.

  • Subi (del 9 de gener al 16 d’abril de 2014).

Joan Subirana Queralt, Subi, graduat en Arts Aplicades i Arts i Oficis en les especialitats de Pintura Mural i Disseny Gràfic. Imparteix classes de Pintura, Dibuix i Còmic a l’Escola d’Arts i Oficis de Vic. Compagina la docència amb la il·lustració de llibres infantils i amb diverses col·laboracions en premsa. També dissenya personatges i decorats per a sèries d’animació.

Ha participat en nombroses exposicions nacionals i internacionals de pintura, dibuix humorístic i il·lustració. Ha rebut nombrosos premis de pintura, de còmic i d’il•lustració infantil. Avui dia forma parella artística amb l’escriptora Anna Obiols i junts han publicat més de 40 llibres. A més, han creat l’estudi d’il·lustració Subi&Anna, especialitzat en la creació d’àlbums infantils il·lustrats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s