XbM a Facebook, Youtube i Viquipèdia

La Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona ha engegat la pàgina de la Xarxa de Biblioteques Municipals al Facebook, un canal propi a Youtube i un article a la Viquipèdia amb l’objectiu d’apropar l’actualitat de les biblioteques als ciutadans i amplificar el ressò dels continguts de la Biblioteca Virtual.

facedibaLa pàgina de la Xarxa de Biblioteques Municipals al Facebook inclou notícies i activitats de les biblioteques, però també recomanacions diàries de llibres, música i cinema, així com de les principals novetats publicades a la Biblioteca Virtual, com ara una nova guia de lectura, una selecció de webs lligada amb algun tema d’actualitat o una nova proposta dels prestatges virtuals.

Facebook Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona

viqdibaAixí mateix, recentment també s’ha publicat l’article sobre la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona a la Viquipèdia que recull l’origen i evolució de la Xarxa, les biblioteques que l’integren i els principals serveis que ofereix.

Viquipèdia: Xarxa de Biblioteques Municipals (Diputació de Barcelona)

ytdibaPel que fa al canal de Youtube, s’hi poden trobar els materials audiovisuals elaborats per la Diputació de Barcelona sobre la Xarxa de Biblioteques Municipals. També inclourà els principals vídeos que elaboren les biblioteques municipals i imatges dels equipaments bibliotecaris que es vagin inaugurant.

YouTube Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s