Verbalíada, concurs per a joves a internet i a les biblioteques.

Verbaliada13_cartell_preOKJa han començat les inscripcions per participar al concurs Verbalíada 2013. Es tracta d’un joc pensat per a joves de 12 a 18 anys basat en la llengua. Mentre no comenci la competició, ja disposeu de dos jocs, Vermigrama i Tabugrama, per anar practicant.

A partir del 4 de febrer comença la competició per internet, amb un nou joc basat en la llengua, el Columnagrama, que permetrà als participants anar acumulant punts. Les inscripcions,s’admetran fins el dia 4 de març.

La següent fase de la competició es farà a les biblioteques públiques el dia 9 o 16 de març i seran les Semifinals. Allà, els participants assistiran a la biblioteca on hauran de fer les proves del  Quadern de la Verbalíada, que constarà de cinc jocs verbals eliminatoris. Els participants que els superin podran sumar al seu resultat els punts obtinguts a la competició per internet. El mateix dia de la semifinal ja se sabran els finalistes que participaran a la Gran final.

L’última fase de la competició serà, doncs, la Gran final, que es farà el dia 14 d’abril al Casino de l’Aliança de Poble Nou a Barcelona. Consistirà en un joc lingüístic-espectacle dirigit per Màrius Serra i Oriol Comas amb tots els finalistes que hi assisteixin i que serà sorpresa fins que comenci la final. L’acte acabarà amb una actuació del grup musical TxarangoHi haurà 12 guanyadors/res, que obtindran premis culturals immaterials.

Inscripcions Verbalíada 2013

Per més informació: Verbalíada 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s